fbpx

Välkommen till 4ever Young Beauty!

4ever Young Beauty drivs av Linn Do som är utbildad fransstylist, phibrows artist & PMU artist. Vi arbetar med det som vi brinner för och vår ambition är att varje kund hos oss ska känna sig uppskattad, väl omhändertagen, trygg och framför allt nöjd. För att alltid kunna erbjuda behandlingar som ger resultat som håller och är av just det du önskar så uppdaterar vi oss löpande med kurser och utbildningar.

Vi erbjuder flera behandlingar inom permanent makeup, vårt fokusområde är ögonbryn, ögonlock och läppar. Här nedanför kan du se lite mer om exakt vad vi erbjuder inom de olika områdena.

För dig som vill ha något för ögonbrynen så erbjuder vi microblading och kosmetisk tatuering – och ofta utför vi kombinationsbehandlingar för bästa resultat utifrån kundens önskemål. För dig som önskar något för läpparna så erbjuder vi pigmentering av läppar, det kallas även nanolips och är en tatueringsspray teknik. För dig som önskar något för ögonfransarna så erbjuder vi fransförlängning och lashlift. För dig som önskar något att pigga upp ögonlocken så erbjuder vi eyeliner i form av permanent makeup.

Hos 4ever Young Beauty är det en självklarhet för oss att ge kunden ett medicinskt och säkert sätt att få en Permanent Makeup, och vi håller oss uppdaterade och följer alla Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar. Vi arbetar endast med marknadens bästa kvalité på både apparater och pigment, hos oss kan du känna dig trygg!

Vi är även medlem i SEYF – Svenska Estetikers Yrkesförbund.

Som medlem i SEYF så har kliniken en utökad ansvarsförsäkring som gäller vid alla behandlingar.

Godkänt av Miljö & Hälsa.

Dessutom har även en internationell shoppingbutik som heter shopatlin.com. Där kan du klicka hem fina produkter inom skönhet, hemdekorationer och mycket mer. Vår ambition är att det ska vara enkelt, roligt och tryggt för dig som kund att handla hos oss eller till någon annan. Vi som tar emot beställningar och tar hand om kundservice har vår utgångspunkt i Sverige, och vi har förmånen att erbjuda frakt över hela världen.

Vi ser fram emot att ta hand om dig, välkommen in till oss!