top of page

Mixade Fransar: Kombination av Volymfransar och Singel- eller Wet Fransar för en Naturlig Effekt

På vår salong är vi stolta över att erbjuda en rad olika fransförlängningsalternativ som kan anpassas efter kundens unika behov och önskemål. En av de mest populära och effektiva metoderna vi använder är att mixa volymfransar med singel- eller wet fransar. Detta ger en naturlig och fyllig effekt som många av våra kunder älskar. Här är en närmare titt på hur vi gör det:


Volymfransar och SingelfransarVolymfransar, eller 3D-fransar, innebär att flera mycket tunna fransar (vanligtvis 0,07 mm i tjocklek) fästs på en naturlig frans. Detta skapar en fylligare och mer voluminös look. För att ge en mer naturlig effekt mixar vi dessa volymfransar med singelfransar, som är enskilda fransar fästa på varje naturlig frans. På vår salong rekommenderar vi ofta en blandning av 50% naturlig volym 3D och 50% singelfransar.


Tjocklek på Singelfransar

När det kommer till singelfransar erbjuder vi två olika tjocklekar: 0,15 mm och 0,20 mm. Valet av tjocklek beror på kundens naturliga fransar:

  • 0,15 mm: Passar bra för de flesta kunder och ger en naturlig men fyllig look.

  • 0,20 mm: Rekommenderas för kunder med starkare naturliga fransar som kan bära den extra vikten utan problem.

Volymfransar och Wet FransarFör kunder som önskar en mer dramatisk effekt kan vi blanda volymfransar med wet fransar istället för singelfransar. Wet fransar skapas genom att använda flera tunna fransar (0,07 mm eller 0,03 mm i tjocklek) som fästs tätt ihop, vilket ger en fuktig och sammanhållen look.

Anpassning av Wet Fransar

Vi använder vanligtvis mellan 2 till 6 fransar för varje wet fransgrupp, beroende på kundens önskemål och kvaliteten på deras naturliga fransar:

  • 2-3 fransar: Ger en lättare och mer naturlig wet look.

  • 4-6 fransar: Skapar en mer intensiv och dramatisk wet look.

Kundens Fransar och Val av Teknik

Våra erfarna stylister bedömer varje kunds naturliga fransar för att bestämma den bästa tekniken och tjockleken för deras fransförlängningar. Baserat på styrkan och hälsan hos de naturliga fransarna, samt kundens önskade utseende, väljer vi noggrant mellan olika tjocklekar och metoder för att säkerställa ett vackert och hållbart resultat.

Sammanfattning

Att mixa volymfransar med singel- eller wet fransar är en utmärkt teknik för att skapa en naturlig men fyllig franseffekt. På vår salong rekommenderar vi ofta en kombination av 50% volymfransar och 50% singel- eller wet fransar, med anpassningar gjorda för varje kunds individuella behov. Oavsett om du vill ha en subtil och naturlig look eller en mer dramatisk och intensiv effekt, har vi expertisen och tekniken för att skapa dina drömfransar.

18 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page