top of page

Upptäck vårt exklusiva lojalitetsprogram - Njut av fantastiska förmåner vid varje besök!

Uppdaterat: 9 nov. 2023

Inledning: Vid 4Ever Young Beauty strävar vi alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen. Vi värdesätter ditt stöd och vill belöna dig på ett särskilt sätt. Därför är vi glada att introducera vårt exklusiva lojalitetsprogram. Genom att bli en del av detta program kan du njuta av fantastiska förmåner varje gång du besöker oss. Låt oss berätta mer om hur du kan bli en del av detta spännande program och ta del av alla dess förmåner.


Upplev skönhet i världsklass hos vår exklusiva skönhetssalong. Låt våra erfarna experter ta hand om dig och ge dig en oförglömlig upplevelse. Utforska våra lyxiga behandlingar och boka din tid redan idag. Välkommen till en värld av skönhet och välbefinnande!
4Ever Young BeautySteg 1: Registrera dig som medlem: För att bli en del av vårt lojalitetsprogram behöver du registrera dig som medlem. Det är enkelt och tar bara några minuter att skapa ditt konto på vår webbplats. Genom att fylla i nödvändig information och acceptera villkoren blir du officiellt medlem i vårt exklusiva lojalitetsprogram.


Steg 2: Boka via vår webbplats: För att dra nytta av lojalitetsprogrammets förmåner är det viktigt att du bokar dina behandlingar direkt via vår webbplats. Detta ger oss möjlighet att spåra dina besök och belöna dig på rätt sätt. Observera att bokningar via andra plattformar inte kommer att räknas för lojalitetspoängen eller ge dig tillgång till förmånerna.


Steg 3: Tjäna poäng och lösa in belöningar: Så snart du har blivit medlem i vårt lojalitetsprogram börjar du tjäna poäng för varje besök. Varje gång du bokar och genomför en behandling hos oss, samlar du poäng som kan användas för att lösa in fantastiska belöningar. Ju fler poäng du samlar, desto bättre blir belöningarna. Vi har speciellt utvalda behandlingar och exklusiva erbjudanden som endast är tillgängliga för våra lojala medlemmar.


Förmåner att se fram emot: Som medlem i vårt lojalitetsprogram kan du njuta av en rad spännande förmåner. Här är bara några exempel på vad du kan förvänta dig:

  1. Exklusiva rabatter och erbjudanden: Genom att vara en del av vårt lojalitetsprogram får du tillgång till exklusiva rabatter och erbjudanden. Du kommer alltid vara den första som får ta del av våra kampanjer och ha möjlighet att spara pengar på dina behandlingar.

  2. Gratis uppgraderingar: Vi älskar att överraska och skämma bort våra lojala medlemmar. Därför kan du ibland förvänta dig gratis uppgraderingar till mer lyxiga behandlingar eller extra tjänster. Vi vill att du ska känna dig extra speciell och uppskattad hos oss.

  3. Företrädesbokning: Vi förstår vikten av att kunna boka din önskade tid och dag för behandling. Som medlem i vårt lojalitetsprogram får du företräde vid bokning, vilket innebär att du kan säkra din tid innan den blir tillgänglig för allmänheten. Detta ger dig större flexibilitet och möjlighet att planera dina besök hos oss i förväg.

  4. Personlig rådgivning och skönhetstips: Som en lojal medlem kommer du också få tillgång till personlig rådgivning och skönhetstips från våra erfarna experter. Vi finns här för att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål och ge dig skräddarsydda rekommendationer baserat på dina individuella behov.


Genom att bli en del av vårt lojalitetsprogram kan du verkligen få ut det mesta av dina besök hos oss. Det är vår sätt att tacka dig för att du väljer oss som din föredragna skönhetssalong och vi ser fram emot att ge dig en förstklassig upplevelse varje gång du besöker oss.

28 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page