fbpx

● Singelfransar:

Singelfransar är den klassiska och första metoden fransförlängning. Resultatet blir en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Det rekommenderas för dig som inte använder smink eller kör en naturligare sminkning till vardags. Fransförlängning med singel metoden innebär att en lösfrans appliceras per naturlig frans. Det innebär att du kan inte ha fler singelfransar än du har naturliga fransar.

Här arbetar vi med tjocklekarna 0.10, 0.15, och 0.18.

Singelfransar
Singelfransar

Mixade fransar:

Mixade fransar
Mixade fransar

Med denna metod arbetar vi med både singel-och volymfransar. En perfekt behandling för dig som önskar lite mer fyllighet än vad singelfransar ger men känner att volym är för mycket.

Här använder vi singelfransar 0.10, 0.15 och 0.18 samt handgjorda volymknippen.

● Volymfransar:

Volymfransarna är tunnare och läggs i knippen, med 2-6 fransar i, som sen fäst på din naturliga frans. Du får alltså ett mer fjäderlikt och fluffigare resultat. Med volymfransar kan du bygga en mer fyllig effekt oavsett om du har glesa eller kortare fransar. 

Volymfransar

De är lätta och mer skonsamma mot dina naturliga fransar. Volymfransar är perfekt för dig som önskar den ultimata volymen och fluffigheten, metoden ger en intensiv effekt.

Här arbetar vi med tjocklekarna 0.03, 0.05 och 0.07.

Återbesök

Fransförlängning

Beroende på dina fransars växtcykel och antal naturliga fransar tappar du ca 2-5 naturliga fransar om dagen. På ett öga har man ca 50-200 fransar beroende på ålder och gener. Påfyllning av fransarna rekommenderas var 3:e till var 4:e vecka för att behålla ett fint resultat. Vid en påfyllning skalas utväxta och lösa fransar av, därefter limmas nya fransar på. Ungefär 30-50% av lösfransarna brukar vara kvar efter ca 3 veckor.

Fransar

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *