top of page
Facial

Relax Ansiktsbehandling

Välkommen till vår avslappnande ansiktsbehandling! Vi förstår vikten av att ta hand om din hud och ge den den vård den behöver för att se sitt allra bästa ut. Vår relax ansiktsbehandling är en helhetsupplevelse som inkluderar en skön ansiktsmassage, rengöring, kemisk peeling, djuprengöring och porrengöring. Vi använder oss av högkvalitativa produkter och metoder för att ge din hud en frisk och fräsch lyster.

Efter rengöringen och peelingen kommer du att uppleva en avkopplande massage för att mjuka upp och stimulera din hud. Därefter appliceras en näringsrik mask och kräm för att återfukta och återställa hudens naturliga balans. Vi avslutar med LED-terapi som hjälper till att stimulera cellförnyelsen och ge huden en mer ungdomlig glöd.

Vår relax ansiktsbehandling är perfekt för dig som vill unna dig själv lite extra lyx och avkoppling samtidigt som du ger din hud den vård den förtjänar. Boka din behandling idag och upplev hur din hud kan bli förvandlad till en strålande och hälsosam utstrålning.

Professional Facial

​Microneedling

Microneedling är en behandling som utförs med små nålar för att skapa små mikrokanaler i huden, vilket främjar produktionen av kollagen och elastin. När dessa små nålar skapar mikrokanaler, öppnas upp för att serumet med hyaluronsyra kan tränga djupare in i huden för att ge maximal effekt.

Efter microneedling-behandlingen, applicerar vi det speciella serumet med hyaluronsyra, vilket hjälper till att återfukta huden och ge den en mjuk och len känsla. Sedan använder vi också lugnande och läkande LED-ljusbehandling för att öka läkningsprocessen i huden.

För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi 3-6 behandlingar med 4-8 veckors mellanrum, men många ser resultat redan efter den första behandlingen. Microneedling+Serum+Lugnande och läkande LED ljusbehandling är en säker och effektiv behandling som hjälper till att reducera fina linjer och öka elasticiteten i huden.

Om du har några frågor kvar, var god och fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Tack för att du skickade in!

bottom of page