top of page
Facial

Relax Ansiktsbehandling

Välkommen till Vår Avkopplande Ansiktsbehandling!

Vi välkomnar dig till en stund av total avkoppling med vår förmånliga relaxbehandling. Vi förstår att din hud förtjänar den bästa vården för att uppnå sitt optimala tillstånd. Vår relax ansiktsbehandling är en holistisk upplevelse som omfattar en skön ansiktsmassage, rengöring, kemisk peeling, djuprengöring och porrengöring. Vi använder endast högkvalitativa produkter och metoder för att ge din hud en fräsch och strålande lyster.

Efter den noggranna rengöringen och den milda kemiska peelingen kommer du att få njuta av en avslappnande massage för att mjuka upp och stimulera din hud. Därefter appliceras en näringsrik mask och kräm för att återfukta och återställa hudens naturliga balans. Vi avslutar sessionen med LED-terapi som hjälper till att stimulera cellförnyelsen och ger din hud en ungdomlig glöd.

Varför Välja Vår Relax Ansiktsbehandling:

Mångsidig Effekt: Passar alla hudtyper, inklusive fet, torr och känslig hud. Adresserar problem som tilltäppta porer, överdriven talgproduktion, pormaskar, torr hud och åldrande hud.

Högkvalitativa Produkter: Vi använder endast produkter av hög kvalitet för att säkerställa bästa resultat för din hud.

Professionell Personal: Vår erfarna och professionella personal är dedikerad till att ge dig den bästa möjliga behandlingen.

Efter behandlingen kommer du att uppleva en mjuk och återfuktad hud, och dessa effekter varar i 5-7 dagar eller längre. Denna behandling är idealisk för dig som önskar en strålande och frisk hud inför speciella tillfällen som fester eller bröllop. För dem som strävar efter att bibehålla en sund hud och ett strålande utseende rekommenderas behandlingen var 1-2 månader, särskilt för dem som regelbundet använder makeup.

Boka din behandling idag och upplev hur din hud förvandlas till en strålande och hälsosam utstrålning!

Professional Facial

​Microneedling

Microneedling är en behandling som utförs med små nålar för att skapa små mikrokanaler i huden, vilket främjar produktionen av kollagen och elastin. När dessa små nålar skapar mikrokanaler, öppnas upp för att serumet med hyaluronsyra kan tränga djupare in i huden för att ge maximal effekt.

Efter microneedling-behandlingen, applicerar vi det speciella serumet med hyaluronsyra, vilket hjälper till att återfukta huden och ge den en mjuk och len känsla. Sedan använder vi också lugnande och läkande LED-ljusbehandling för att öka läkningsprocessen i huden.

För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi 3-6 behandlingar med 4-8 veckors mellanrum, men många ser resultat redan efter den första behandlingen. Microneedling+Serum+Lugnande och läkande LED ljusbehandling är en säker och effektiv behandling som hjälper till att reducera fina linjer och öka elasticiteten i huden.

Om du har några frågor kvar, var god och fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Tack för att du skickade in!

bottom of page