top of page

FÖRBEREDELSE FÖR LASH LIFT

 • Undvik att använda mascara. Att ta bort mascara kan vara tidskrävande och eventuellt sminkrester kan förhindra att den lyftande lösningen fungerar korrekt.

 • Undvik ögonsmink. Smink nära ögonområdet måste tas bort innan appliceringen påbörjas.

 • Var snäll och kom i tid. Alla tider är noggrant beräknade för att tillåta tillräckligt med tid för behandlingen.

 • lashlift

  ERTERVÅRD FÖR LASH LIFT

  Lash Lift är en skönhetsbehandling för ögonfransarna som hjälper till att skapa en böjd och fylligare look. Denna process utförs genom att använda en icke-irriterande kemikalie som lyfter och rätar ut ögonfransarna från roten till toppen, vilket ger en naturligt lång och böjd effekt. Det fantastiska med Lash Lift är att resultatet kan hålla i 6-8 veckor, beroende på ögonfransarnas tillväxthastighet och eftervård.

  Efter att Lash Lift-processen är klar, är eftervården viktig för att bibehålla resultatet och hållbarheten. Här är några tips för eftervård som vi vill dela med oss av:

 • Undvik vattenkontakt under de första 24 timmarna: Under denna tid behöver produkterna från lashlift tid att verka och stabilisera. Undvik att komma i kontakt med vatten och se till att dina fransar förblir torra för bästa resultat.

 • Begränsa användningen av kosmetika och rengöringsprodukter: Undvik att använda mascara under de första 24 timmarna efter lashlift för att undvika att smeta ut resultatet. Om du verkligen vill använda mascara, välj en oljefri och skonsam variant och ta bort den varsamt efter användning.

 • Undvik värmeexponering: Undvik att utsätta dina fransar för värme under de första 24 timmarna efter lashlift, inklusive undvikande av aktiviteter som ångbastu, bastu eller ansträngande yogaklasser. Dina fransar är känsliga under denna tid och kan påverkas negativt av värme. Värme kan minska effekten av lashlift och få fransarna att återgå till sitt ursprungliga tillstånd. Därför är det nödvändigt att begränsa exponeringen för värme under de första 24 timmarna.

 • Daglig, skonsam vård: För att bibehålla effekten av lashlift, borsta försiktigt dina fransar dagligen med en ren torr ögonfransborste. Detta hjälper till att hålla fransarna på plats och förhindrar att de trasslar ihop sig eller bryts av.

 • Användning av ögonfransvårdprodukter: För att hålla dina fransar mjuka, glänsande och friska rekommenderar vi att du använder ögonfransvårdprodukter som innehåller keratin eller serum. Dessa produkter hjälper till att tillföra näring och fukt till fransarna, vilket håller dem i optimalt skick och främjar tillväxten.

 • Utöver dessa tips brukar vi även rekommendera våra kunder att boka en ny ögonfranspermanentbehandling efter cirka 7-8 veckor, beroende på kvaliteten på deras naturliga fransar. Detta kan hjälpa till att upprätthålla det önskade resultatet och ge en långvarig effekt.

  Genom att följa rätt eftervårdstips och vidta rätt åtgärder kan du njuta av fantastiska resultat och lockande ögonfransar under en längre tid.

  bottom of page