top of page

Wet - look fransar

Vad skiljer "Wet-look" fransar från traditionella volymfransar eller klassiska fransar? "Wet-look" fransar åstadkoms genom att applicera volymfransar (superfina ögonfransförlängningsfiber) utan att fanna ut dem (eller nästan inte alls). Beroende på vikten på fransen som används och styrkan hos dina naturliga fransar, plockar vi upp mellan 2-8 fransar och applicerar dem på en enda naturlig frans utan att fanna ut dem. Det ger en glansigare och mer texturerad finish och ger illusionen av att vara fuktiga - vilket ger en extra nivå av dramatik till dina ögon. Å andra sidan fokuserar traditionella volymfransar på att skapa en fylligare, mer volymös look utan den extra glansen, och känns och ser mjukare ut.

En av de fantastiska sakerna med "Wet-look" fransar är att de fungerar bra för olika ögonformer och stilar. Om du vill ha en mer naturlig look kan några strategiskt placerade "Wet-look" fransar i en annan uppsättning (wisps) ge dina ögon en subtil pop eller nästan en 'anime'-liknande look. Men om du känner dig mer vågad och vill gå all-in, kan en full uppsättning "Wet-look" fransar få dig att känna dig som en total bombshell. 

Wet - look fransar

Wet-look Fransar Före & Efter

Wet-look Fransar Priser

Wet - look fransar

Wet - look fransar

ca 120 min

1195 :-

Dessa är volymfransar, men de är stängda knippen - tänk dig spetsiga, wet-look- inte ljusa och fluffiga som traditionella volymfransar

Perfekt för dig som älskar den styckiga/texturerade stilen hos singel fransar, men ändå vill ha en extra dimension!

bottom of page