top of page

Leveransvillkor

Här följer våra leveransvillkor som du bör läsa igenom noggrant innan du genomför ditt köp på vår webbplats:

Leveranstid:

Vi strävar efter att leverera din beställning inom 1-5 arbetsdagar, beroende på din plats. Beställningar behandlas inom 24 timmar på vardagar (måndag till fredag, kl. 8:30-17:00). Beställningar som görs före kl. 13:00 levereras oftast nästa arbetsdag.

Leveranssätt:

Vi skickar alla beställningar inom Sverige med PostNord. Vid eventuella frågor kan du kontakta oss via e-post på 4vryng.sthlm@gmail.com.

Fraktkostnad:

Vi erbjuder fri frakt för beställningar över 1000 kr (inom Sverige) efter eventuella rabatter. För beställningar mellan 1 kr och 999 kr tillkommer en fraktkostnad på 99 kr.

Efter din beställning:

Efter att din beställning har behandlats tar det vanligtvis 1-5 arbetsdagar innan du får den levererad till din brevlåda. Om paketet är för stort för brevlådan, kommer du att få en avisering om att hämta ut det hos ditt närmaste postombud. En orderbekräftelse skickas till din e-post inom 1 arbetsdag. Kontakta vår kundtjänst om du inte mottar bekräftelsen.

Ditt ansvar:

När paketet har överlämnats till PostNord får du en bekräftelse. Vi rekommenderar att du laddar ner PostNords app för att enkelt kunna spåra ditt paket. Se till att ange rätt leveransadress vid beställningen. Vi ansvarar inte för eventuella skador eller förlorade paket under transport. Vid eventuella förseningar beror ansvaret på fraktbolaget.

Vid leverans:

Paketet skannas när det lämnas i din brevlåda eller vid dörren. Vi ansvarar inte för paketet efter att det har lämnats på plats. Om paketet inte får plats i din brevlåda kommer det att levereras till ditt närmaste postombud. Du kommer att få en avisering om att hämta ut paketet där.

Ej uthämtade paket:

Om du inte hämtar ut din beställning inom 7 dagar kommer den att returneras till oss på 4Ever Young Beauty. En administrativ kostnad på 150 kr debiteras i sådana fall för att täcka hanterings- och returkostnader. Om du ångrar dig efter att paketet har skickats, måste du hämta ut det och returnera det till oss. Avgiften på 150 kr debiteras oavsett om du vill ha paketet skickat igen eller inte.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post på 4vryng.sthlm@gmail.com.

Senast uppdaterad: 2023-07-16

bottom of page