top of page

Vad behöver man tänka på när man gör fransförlängning för första gången?

Uppdaterat: 9 nov. 2023


Vad behöver man tänka på när man gör fransförlängning för första gången?
Wispy Fransar

När du gör fransförlängning för första gången, finns det några saker du bör tänka på:

  1. Gör research: Innan du väljer en salong eller en fransstylist gör research för att hitta en pålitlig och erfaren professionell. Läs recensioner och titta på bilder av deras tidigare arbete.

  2. Kommunicera dina önskemål: Innan du börjar behandlingen, diskutera dina önskemål och förväntningar med din fransstylist. De kan hjälpa dig att välja rätt stil och längd för dina fransar.

  3. Följ eftervårdinstruktioner: Din fransstylist kommer att ge dig eftervårdinstruktioner som är viktiga att följa för att undvika skador eller att förlora fransar. Du bör undvika vatten, ånga, oljebaserade produkter och gnugga eller dra i dina fransar.

  4. Förstå livslängden på dina fransar: Fransförlängningar har en livslängd på ungefär 4-6 veckor, beroende på din naturliga franscykel. Du bör planera att göra påfyllning ungefär var tredje vecka för att behålla din fylliga look.

  5. Var beredd på kostnaden: Fransförlängningar kan vara en dyr behandling, och kostnaden varierar beroende på salong och fransstylist. Var beredd på att betala en högre kostnad för att välja en erfaren fransstylist eller en mer avancerad teknik.

Vill du ha vackra och perfekt formade fransar som alltid ser fantastiska ut? Hos oss på salongen erbjuder vi skräddarsydda prispaket som passar alla budgetar, så du kan njuta av högkvalitativ fransförlängning utan att oroa dig för priset. Vårt team av erfarna fransstylister är dedikerade till att ge dig personlig uppmärksamhet och enastående resultat som du kommer att älska. På vår webbplats kan du hitta mer information om våra olika tjänster och priser, och du kan boka din tid redan idag för att påbörja din resa mot en mer självsäker och vacker dig! Så varför vänta? Besök vår salong idag och upplev skillnaden själv.

87 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page