top of page

Vanliga frågor om ögonbrynstatuering

Uppdaterat: 9 nov. 2023

Hur lång tid tar behandlingen?

Svar: Tiden det tar att göra en ögonbrynstatuering kan variera beroende på flera faktorer, inklusive tekniken som används, omfattningen av behandlingen och klientens individuella behov. En behandling med hairstroke-teknik med maskin kan ta upp till 3-4 timmar, medan en behandling med microblading eller puder bryb kan ta upp till 2-3 timmar.


Är det smärtsamt?

Svar: Smärtupplevelsen kan variera från person till person, men de flesta upplever någon form av obehag under behandlingen. Tatueraren kommer att applicera bedövning på området för att minimera smärtan och se till att klienten är så bekväm som möjligt.


Hur länge varar resultatet?

Svar: Resultatet av ögonbrynstatueringen varar vanligtvis i upp till 1-5 år beroende på teknik, hudtyp och eftervård. Eftersom det är en permanent kosmetisk tatuering kommer ögonbrynen att se lite blekare ut med tiden.


Vilken typ av teknik används?

Svar: Det finns flera tekniker som används för ögonbrynstatuering, inklusive microblading, hairstroke med maskin och shading. Tatueraren kan diskutera vilken teknik som passar klientens behov bäst.

Upptäck den revolutionerande tekniken med 3D Hårstrån med maskin för att få fylligare och naturligt utseende hår. Med vår avancerade metod kan du skapa en imponerande hårvolym och täcka tunna områden på ett effektivt sätt. Utforska våra 3D Hårstrån behandlingar och upplev en förbättrad självkänsla. Boka din tid idag för att få ett hår som ser fantastiskt ut!
3D Hårstrån med maskin

Vilka färger finns tillgängliga?

Svar: Tatueraren har ett brett utbud av färger att välja mellan och kan anpassa färgen efter klientens hudton och önskemål.


Vilken typ av eftervård behövs?

Svar: Efter en ögonbrynstatuering är det viktigt att ta hand om det tatuerade området ordentligt för att främja läkning och bevara det optimala resultatet. Vanligtvis inkluderar eftervården att undvika våta områden, direkt solljus och ansträngande fysisk aktivitet under en viss tid. Tatueraren kan ge specifika instruktioner och rekommendera en lämplig eftervårdsrutin för varje klient.

För mer detaljerad information om eftervård för en ögonbrynstatuering, kan du besöka www.4everyoungbeauty.com som erbjuder en detaljerad guide till eftervård för ögonbrynstatueringar. Vi ger råd om vad man ska undvika, vilka produkter som är säkra att använda, och hur man ska ta hand om det tatuerade området för att uppnå bästa möjliga resultat.Vad är kostnaden?

Svar: Kostnaden för ögonbrynstatuering kan variera beroende på flera faktorer, inklusive den teknik som används, omfattningen av behandlingen och tatuerarens erfarenhet och lokalisering. Priserna kan variera från några tusenlappar till över 6 000 kronor. Det är viktigt att tala med tatueraren om prissättning och eventuella kostnader för eventuella efterföljande behandlingar. Dessutom kan det finnas extra kostnader för konsultation, eftervård och eventuella touch-up behandlingar.


114 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page