top of page

Våra prispaket är utformade för att passa alla budgetar, så att du kan njuta av våra tjänster utan att tömma plånboken. Vårt erfarna team är dedikerat till att ge dig personlig uppmärksamhet och exceptionella resultat. Bläddra på vår webbplats för att lära dig mer om våra tjänster och priser och boka din tid idag för att starta din resa mot en mer självsäker och vacker du!

Välj ditt prispaket

 • ÅRSKORT-Volymfransar

  9 129kr
  12 gånger om året
  Giltigt i 12 månader
  • Stor påfyllning (Volym)
 • ÅRSKORT- Mix fransar

  8 109kr
  12 gånger om året
  Giltigt i 12 månader
  • Stor Påfyllning (Mix)
 • ÅRSKORT- Singel

  8 109kr
  12 gånger om året
  Giltigt i 12 månader
  • Stor påfyllning (Singel)

När du köper ett "ÅRKORT" finns det några viktiga saker att tänka på:

- Kortet är giltigt i 12 månader och under den här tiden kan du göra upp till 12 gånger påfyllning av fransarna.
- Du har ansvar att boka din tid i förväg för att göra påfyllning av fransarna varje månad, och en stor påfyllning tar 85 minuter.
- Om du vill avboka din tid måste du göra det minst 24 timmar i förväg. Observera att avbokning inte tas emot via sms eller e-post utan endast via online-plattformen.
- Om du inte dyker upp eller avbokar din tid efter 24 timmar räknas det som att du har använt en påfyllning och ditt årskort kommer att debiteras.

- Kom i tid till din bokade tid för att se till att du inte förlorar din tid för påfyllning av ögonfransarna.
- Det är också viktigt att nämna att "ÅRKORT" inte kan återbetalas eller bytas ut efter att du har aktiverat det och börjat använda det. Detta innebär att om du av någon anledning inte längre kan använda kortet, k
an du INTE FÅ TILLBAKA PENGARNA eller byta det mot en annan produkt eller tjänst. Därför är det viktigt att tänka igenom ditt köp av kortet innan du genomför det.
- Observera att detta årskort är personligt och endast avsett för användning av en enda person. Det är inte tillåtet att dela kortet eller låta flera personer använda det. Vänligen respektera detta för att undvika eventuella problem eller missförstånd.

bottom of page